Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉天賜
Lau Tin-Chi (1)  ♂





 
Filmography (1974-2001)
 
  監製 (7 films)
    南北媽打 (1988)    
    撞邪先生 (1988)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    愛的世界 (1990)    
    靚足100分 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    雙鐲 (1991)    
  製片 (2 films)
    鬼馬雙星 (1974)    
    直搗黃龍 (1975)    
  故事 (2 films)
    雞同鴨講 (1988)    
    法中情 (1988)    
  導演 (1 film)
    Hello! 夜歸人 (1978)    
  演員 (8 films)
    鬼馬雙星 (1974)    
    女人呢樣嘢 (1976)    
    出術 (1977)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    各師各法 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    濟公 (1993) ... 玉皇大帝
    地久天長 (2001)    
  編劇 (15 films)
    鬼馬雙星 (1974)    
    天才與白痴 (1975)    
    大男人 (1977)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    雜家小子 (1979)    
    林亞珍老虎魚蝦蟹 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    身不由己 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    名劍 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    瘋狂83 (1983)    
    顧城別戀 (1998)