Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳偉霆
William Chan Wai-Ting  ♂





 
Filmography (2007-2018)
 
  演員 (22 films)
    閃閃的紅星之孩子的天空 (2007)    
    竊聽風雲 (2009) ... 祖
    死神傻了 (2009) ... 可樂
    關人7事 (2009) ... William
    愛出貓 (2009) ... 薛君輝(William)
    前度 (2010) ... 陳均平
    戀人絮語 (2010) ... 少年梁寶晴
    全城熱戀 (2010)    
    上上下下 (2010) ... Mike
    美麗密令 (2010) ... 秦朗
    出軌的女人 (2011) ... Bill/Ben
    東成西就2011 (2011)    
    紮職 (2012) ... 阿霆
    重口味 (2013) ... 2)杰
    男人唔可以窮 (2014)    
    救火英雄 (2014) ... 李文健
    搏擊奇緣 (2015) ... 若男
    遇上200%的你 (2015)    
    那件瘋狂的小事叫愛情 (2016)    
    爵跡 (2016)    
    建軍大業 (2017)    
    大轟炸 (2018)