Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(34)
Unknown SB-Actor(34)  ♂





 
Filmography (1962-1982)
 
  演員 (53 films)
    南北一家親 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    第一劍 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    斷魂谷 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    虎膽 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    血符門 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    精武門 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    蛇殺手 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    大老千 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    賭王大騙局 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    破戒 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    少林卅六房 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    邪鬥邪 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    武松 (1982)