Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭詩君
C Kwan  ♂
Aliases:  C君,  農夫





 
Filmography (2008-2019)
 
  演員 (19 films)
    內衣少女 (2008) ... CY
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008) ... C 君
    死神傻了 (2009) ... 元朗
    七十二家房客 (2010) ... 秋田館店員
    飛砂風中轉 (2010) ... 欄榮
    人間喜劇 (2010) ... 超人
    我愛香港 (2011)    
    八星報喜 (2012) ... Julie 助手
    重口味 (2013) ... 3)同學
    Together在一起 (2013)    
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    Atm提款機 (2015)    
    開飯啦! (2016)    
    江湖悲劇 (2016)    
    PG戀愛指引 (2016)    
    原諒他77次 (2017)    
    棟篤特工 (2018)    
    家和萬事驚 (2019)