Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉陸華
Lau Luk-Wah  ♂





 
Filmography (1971-1980)
 
  演員 (23 films)
    愛情雷風雨 (1971)    
    香港73 (1974) ... 洗衣機經紀
    捉鼠記 (1974) ... 林子清
    古之色狼 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    騙財騙色 (1976) ... 警察
    狐天狐地 (1976) ... 客串莊尊尼
    色香味 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    賭王大騙局 (1976) ... 沙星
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    風花雪月 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    搵食三十六計 (1977) ... 小販阿茂
    蕩婦冤魂 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    剪刀石頭布 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    銷魂玉 (1979)    
    碟仙 (1980) ... 蘇良