Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金燕玲
Elaine Kam Yin-Ling  ♀
Aliases:  金燕鈴





 
Filmography (1973-2018)
 
  演員 (93 films)
    串串風鈴響 (1973)    
    水為財 (1974) ... 艾美
    販賣人口 (1974) ... 青蘭
    運財童子小祖宗 (1974)    
    啼笑夫妻 (1974)    
    女人面面觀 (1974) ... 馮玲玲
    女魔 (1974)    
    撈女日記 (1975) ... 豔女
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    無奇不有 (1975) ... 馬嘉莉
    雌雄變 (1975) ... 馮玲玲
    酒吧女郎 (1975)    
    千奇百怪俏女傭 (1975)    
    九龍城風波 (1977)    
    夜驚魂 (1982) ... Nancy
    拍拖更 (1982)    
    叔侄•縮窒 (1983) ... 仙姐姐
    腦魔 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    少爺威威 (1983) ... 殺手
    表錯七日情 (1983) ... 雷繼持情婦
    鬼掩眼 (1983)    
    行錯姻緣路 (1984)    
    三文治 (1984)    
    傾城之戀 (1984) ... Louise
    我為你狂 (1984) ... 阿馨
    奸人鬼 (1984)    
    青蛙王子 (1984) ... 仁妻
    我愛羅蘭度 (1984) ... 余達仁妻
    窺情 (1984) ... 老王妻
    伊人再見 (1984)    
    拖錯車 (1985)    
    猛鬼迫人 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    偷情 (1985) ... 尊尼妻
    歡場 (1985)    
    女人心 (1985) ... 朱琳琳
    老友鬼鬼 (1985) ... 金燕玲
    夢中人 (1986)    
    老娘夠騷 (1986) ... Gigi
    地下情 (1986) ... 廖玉屏
    人民英雄 (1987) ... 阿萍
    大丈夫日記 (1988)    
    血玫瑰 (1988) ... 方虹
    我要逃亡 (1988) ... 張老師
    三對鴛鴦一張床 (1988) ... 黃大芬
    三人世界 (1988) ... 玲阿姨
    褲甲天下 (1988) ... 美
    我愛唐人街 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    緣份遊戲 (1989) ... 查理的姐姐
    忠義群英 (1989) ... 洪妹
    說謊的女人 (1989) ... Sabrina
    伴我闖天涯 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    豬標一族 (1990) ... 雲英梅
    牯嶺街少年殺人事件 (1991) ... 金老師
    三人做世界 (1992) ... Elaine
    月光少年 (1993)    
    獨立時代 (1994) ... 二姨媽
    麻將 (1996) ... 紅魚母
    宋家皇朝 (1997) ... 倪桂珍 (宋查理的妻子)
    生死戀 (1998) ... Cliff母親
    玻璃之城 (1998) ... 外婆
    玻璃樽 (1999) ... 阿不母
    心動 (1999) ... Helen
    半支煙 (1999) ... 煙仔母
    一一 (2000) ... 敏敏
    有時跳舞 (2000) ... May
    小百無禁忌 (2000) ... 小百母親
    煎釀三寶 (2004) ... Barbra
    兄弟 (2007) ... 譚信天妻
    那個傻瓜愛過你 (2007)    
    蘋果 (2007) ... 王梅
    逆戰 (2012) ... 風玲
    一個複雜故事 (2013)    
    深藍 (2013)    
    北京遇上西雅圖 (2013) ... 黃太
    京城81號 (2014)    
    北京愛情故事 (2014)    
    捉妖記 (2015)    
    踏血尋梅 (2015) ... 美鳳
    三城記 (2015) ... 月榮母
    刑警兄弟 (2016)    
    我的蛋男情人 (2016)    
    一念無明 (2016)    
    失戀日 (2016)    
    29+1 (2017)    
    有一種喜歡 (2018)    
    催眠裁決 (2018)    
    兄弟班 (2018)