Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
九孔
Jiu Kong (2)  ♂
Aliases:  呂孔維





 
Filmography (2006-2018)
 
  演員 (20 films)
    魔鬼女教師 (2006) ... 盧家銘
    四大金釵 (2007) ... 麻辣公公
    停車 (2008) ... 前戰鬥飛行員的計程車司機
    瘋狂的賽車 (2009) ... 李法拉
    三笑 (2010) ... 朱砂掌
    分手達人 (2011)    
    寶島大爆走 (2012) ... 釣蝦場Rocker兄
    拯救第365天 (2012) ... [國語配音員]
    雙城計 (2012) ... 王大師
    搶救老爸 (2012)    
    瑪德2號 (2013) ... 警察
    喜劇王 (2013)    
    蓋世謊言 (2013)    
    幸福快遞 (2013)    
    痞子遇到愛 (2014)    
    大囍臨門 (2015)    
    我的澎湖灣 (2015)    
    陸垚知馬俐 (2016)    
    最萌身高差 (2017)    
    王牌教師麻辣出擊 (2018)