Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳宇森
John Woo  ♂





 
Filmography (1969-2018)
 
  製片 (2 films)
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    劍雨 (2010)    
  導演 (30 films)
    女子跆拳群英會 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    少林門 (1976)    
    帝女花 (1976)    
    發錢寒 (1977)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    錢作怪 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    摩登天師 (1982)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    笑匠 (1984)    
    兩隻老虎 (1984)    
    英雄無淚 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    英雄本色續集 (1987)    
    義膽群英 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    縱橫四海 (1991)    
    辣手神探 (1992)    
    被遺忘的天使 (2005)    
    赤壁 (2008)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    野獸之日 (2013)    
    太平輪(上) (2014)    
    飛虎隊 (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    追捕 (2018)    
  場記 (1 film)
    狠心的人 (1970)    
  剪接 (3 films)
    死結 (1969)    
    喋血街頭 (1990)    
    辣手神探 (1992)    
  策劃 (1 film)
    半斤八兩 (1976)    
  出品人 (1 film)
    赤壁:決戰天下 (2009)    
  副導演 (9 films)
    水滸傳 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    刺馬 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    除霸 (1973)    
    馬哥波羅 (1975)    
  監製 (20 films)
    豪俠 (1979)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    兩隻老虎 (1984)    
    天生寶一對 (1985)    
    超級市民 (1985)    
    孤戀花 (1985)    
    天生一對 (1985)    
    喋血街頭 (1990)    
    南京1937 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    浪漫風暴 (1996)    
    天堂口 (2007)    
    赤壁 (2008)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    窈窕紳士 (2009)    
    愛出色 (2010)    
    賽德克·巴萊 (2011)    
    賽德克·巴萊:彩虹橋 (下) (2011)    
    野獸之日 (2013)    
    激浪青春 (2014)    
  故事 (3 films)
    摩登天師 (1982)    
    縱橫四海 (1991)    
    辣手神探 (1992)    
  演員 (22 films)
    死結 (1969)    
    滿州人 (1973)    
    電單車 (1974)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    少林門 (1976)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    錢作怪 (1980)    
    八彩林亞珍 (1982) ... 吳宇森
    孤戀花 (1985)    
    英雄本色 (1986) ... 台灣警長
    橫財三千萬 (1987)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    喋血街頭 (1990)    
    勇闖天下 (1990)    
    豪門夜宴 (1991) ... 賓客
    辣手神探 (1992) ... 胡Sir
    雙龍會 (1992)    
    熱血最強 (1997)    
    建國大業 (2009)    
    A Moment in Time (2009)    
    建黨偉業 (2011) ... 林森
  編劇 (24 films)
    死結 (1969)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    帝女花 (1976)    
    少林門 (1976)    
    發錢寒 (1977)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    錢作怪 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    摩登天師 (1982)    
    笑匠 (1984)    
    英雄本色 (1986)    
    英雄無淚 (1986)    
    英雄本色續集 (1987)    
    喋血雙雄 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    縱橫四海 (1991)    
    赤壁 (2008)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    太平輪(上) (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)