Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鞏新亮
Gong Xin-Liang  ♀
Aliases:  鞏永華





 
Filmography (2008-2014)
 
  演員 (18 films)
    非誠勿擾 (2008) ... 范偉助理
    金錢帝國 (2009) ... 廉政公署人員
    龍鳳店 (2010) ... 妙妙 (龍鳳店 的員工)
    唐伯虎點鞦香2 (2010)    
    財緣萬歲 (2010) ... 嘉露蓮
    倩女幽魂 (2011) ... 青蛇妖
    巨額交易 (2011) ... 富婆
    老夫子之小水虎傳奇 (2011)    
    給野獸獻花 (2012) ... 劉美怡
    擒愛記 (2012)    
    寶馬狂想曲 (2012)    
    嫁個100分男人 (2012) ... 娜娜
    我的美麗王國 (2012)    
    變型記 (2013)    
    白狐 (2013) ... 游娘
    蓋世謊言 (2013)    
    化妝師 (2014)    
    李可樂尋人記 (2014)