Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白英才
Pak Ying-Choi
 
Filmography (1937-1956)
 
  攝影 (29 films)
    金屋葳嬌 (1937)    
    錦繡河山 (1937)    
    今古西廂 (1937)    
    戰雲情淚 (1938)    
    錢作怪 (1938)    
    流氓小姐 (1938)    
    姑緣嫂劫 (1939)    
    大地回泰 (1940)    
    孤島情俠 (1941)    
    正氣歌 (1941)    
    情燄 (1946)    
    牛精良大鬧香港 (1947)    
    南島相思曲 (1947)    
    白頭情侶 (1947)    
    十二美人樓 (1948)    
    富貴浮雲 (1948)    
    魔鬼家庭 (1950)    
    金玉滿堂 (1951)    
    斷腸母子心 (1951)    
    桃花運 (1951)    
    誰憐後母心 (1951)    
    紅白牡丹花 (1952)    
    蠶蟲師爺 (1952)    
    秦淮月下再生緣 (1953)    
    搖山奪艷記 (1953)    
    還我河山 (1954)    
    五虎將 (1955)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    雷振聲縱橫江湖錄 (1956)    
  監製 (2 films)
    本地狀元 (1948)    
    夢裡西施 (1949)