Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林珍奇
Lin Chen-Chi  ♀
Aliases:  林景琪





 
Filmography (1973-1982)
 
  演員 (22 films)
    大小兩條龍 (1973)    
    雙龍谷 (1974)    
    電單車 (1974)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    神打 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    同居 (1975) ... 李明麗
    酒帘 (1976) ... 小芬
    蛇王子 (1976)    
    應召名冊 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    槍神 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 程瑤迦
    殺絕 (1978)    
    生死鬥 (1979)    
    第一類型危險 (1980)    
    大大小小一家春 (1980) ... 岑凱詩
    貓靈 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 美美
    第三類打鬥 (1980)    
    新天龍八部 (1982)