Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐醒圖
Tong Sing-To  ♀

 
Filmography (1932-1957)
 
  監製 (3 films)
    六十六號屋 (1936)    
    摩登貂蟬 (1937)    
    溫生才炸孚琦 (1937)    
  演員 (35 films)
    夜半槍聲 (1932) ... 妾侍
    良心 (1933)    
    血濺二柳莊 (1936)    
    六十六號屋 (1936) ... 王文舒
    溫生才炸孚琦 (1937)    
    摩登貂蟬 (1937)    
    薄情郎 (1939)    
    生骨大頭菜 (1939)    
    大俠甘鳳池 (1939)    
    地久天長 (1940) ... 田秋玉
    歌女紅牡丹 (1941)    
    孽海癡魂(下集大結局) (1949) ... 仲賢母
    大鬧粉蛩 (1949) ... 柏文連
    宏碧緣 (1949) ... 駱太太
    孽海癡魂(上集) (1949) ... 仲賢母
    一劍定江山 (1949)    
    紅樓夢 (1949) ... 賈太君
    蕭月白(下集大結局) (1949) ... 姑媽
    花和尚大鬧五台山 (1950) ... 翠蓮母
    一帆風順 (1951) ... 路太太
    鳳燭燒殘淚未乾 (1953)    
    春 (1953) ... 鄭母
    歷刼英雄 (1953)    
    男人心 (1953)    
    大雷雨 (1954) ... 徐妻
    苦命妻逢苦命郎 (1954)    
    大地 (1954)    
    陳姑追舟 (1955) ... 潘母
    蕭月白正傳(上集) (1955)    
    愛(下集) (1955) ... 程壽南妻
    鴛鴦譜 (1955)    
    萬惡以淫為首 (1955)    
    長生塔 (1955) ... 南山妻
    原野 (1956)    
    木蘭從軍 (1957) ... 柳母
  編劇 (2 films)
    良心 (1933)    
    六十六號屋 (1936)