Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
戚冠軍
Chi Kuan-Chun  ♂
Aliases:  吳棟材





 
Filmography (1974-2014)
 
  導演 (1 film)
    大惡客 (1979)    
  演員 (61 films)
    洪拳與詠春 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    馬哥波羅 (1975) ... 反元志士
    八國聯軍 (1976) ... 帥風雲
    少林寺 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 褚天成
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    鐵馬騮 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    古銅蕭 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    追獵 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    軟骨真奶 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    龍門豪客 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    孤獨名劍 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    上行列車 (1981)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    女王蜂 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    血旗變 (1982)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    小飛龍 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    新目蓮救母 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    最長的一夜 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    大蛇王 (1984)    
    五路財神大顯神通 (1984)    
    大蛇王 (1987)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    福星威龍 (1991)    
    毒狼 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    變色狼 (1993)    
    越軌之狼 (1994)    
    醉馬騮 (2003)    
    七劍 (2005) ... 丘東洛
    魔警 (2014)    
  策劃 (1 film)
    身形拳法與步法 (1978)    
  編劇 (1 film)
    大惡客 (1979)    
  出品人 (2 films)
    身形拳法與步法 (1978)    
    大惡客 (1979)