Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尚智
Sheung Chi  ♂



 
Filmography (1982-2000)
 
  製片 (2 films)
    奪命婚外情 (1993)    
    新星星月亮太陽 (1995)    
  演員 (16 films)
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    台灣鏢局 (1988)    
    香蕉天堂 (1989)    
    慾望街車 (1992)    
    紅塵劫 (1993)    
    奪命婚外情 (1993)    
    黑街舞男 (1993)    
    特警神龍 (1994)    
    新桃色交易 (1995)    
    新星星月亮太陽 (1995)    
    新搭錯車 (1995)    
    偷情小心 (1998)    
    殺手情人 (1998)    
    床邊目擊者 (1998)    
    空枕難眠 (2000)    
    蛇蠍女人心 (2000)    
  道具 (3 films)
    新西遊記 (1982)    
    撞鬼 (1983)    
    九子天魔 (1984)