Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
薛志雄
Louis Sit Chi-Hung  ♂

 
Filmography (1973-1990)
 
  監製 (1 film)
    四人新世界 (1990)    
  製片 (9 films)
    龍爭虎鬥 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    天才與白痴 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    阿茂正傳 (1976)    
    花仔多情 (1985)    
  導演 (1 film)
    Hello! 夜歸人 (1978)    
  演員 (2 films)
    綽頭狀元 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
  策劃 (31 films)
    半斤八兩 (1976)    
    溫拿與教授 (1976)    
    帝女花 (1976)    
    四二六 (1977)    
    第二道彩虹 (1977)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    六三三 (1979)    
    壞小子 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    凶蠍 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    追鬼七雄 (1983)    
    生死決 (1983)    
    鐵板燒 (1984)    
    神探朱古力 (1986)    
    奇緣 (1986)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
  編劇 (3 films)
    天才與白痴 (1975)    
    阿茂正傳 (1976)    
    Hello! 夜歸人 (1978)