Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林洪峰
Alex Lim Hung-Fung
Aliases:  林洪峯
 
Filmography (2004-2018)
 
  特別視效 (22 films)
    飛鷹 (2004)    
    鬼域 (2006)    
    每當變幻時 (2007)    
    大搜查之女 (2008)    
    証人 (2008)    
    滅門 (2010)    
    惡胎 (2010)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    人間喜劇 (2010)    
    聽風者 (2012)    
    超級經理人 (2013)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    魔警 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    赤道 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    兇手還未睡 (2016)    
    非凡任務 (2017)    
    狂獸 (2017)    
    追捕 (2017)    
    無雙 (2018)