Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡榮達
Woo Wing-Tat  ♂
Aliases:  烏干達





 
Filmography (1981-1995)
 
  場記 (2 films)
    我愛羅蘭度 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
  演員 (61 films)
    龍虎雙刁 (1981)    
    霹靂雷電 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    殭屍翻生 (1986)    
    茅山學堂 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    天使行動 (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    勇者無懼 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    發達先生 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    風雨同路 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    痴狼劫 (1990)    
    初到貴境 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    一眉道姑 (1990)    
    爛賭財神 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    海狼 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    紅粉至尊 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    烈火危情 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    龍之根 (1992)    
    葡京大劫案 (1992)    
    賭謀計中計 (1992)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    縱橫天下 (1993)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    我是一個賊 (1995)