Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
巴多
Ba Duo  ♂




 
Filmography (2009-2019)
 
  演員 (21 films)
    瘋狂的賽車 (2009) ... 殺手乙
    高興 (2009)    
    午夜心跳 (2010)    
    唐吉可德 (2010)    
    2012来了 (2011)    
    飯局也瘋狂 (2012)    
    做次有錢人 (2012)    
    神馬都是浮雲 (2012)    
    無人區 (2013)    
    一路狂奔 (2013)    
    誰說我們不會愛 (2014)    
    惡戰 (2014)    
    錢在囧途 (2014)    
    窮途 (2015)    
    沙井村之戀Ⅱ女孩不哭 (2015)    
    茅山邪道之養屍塚 (2016)    
    我想靜靜 (2016)    
    恭喜發財之談錢說愛 (2016)    
    潘銀蓮監控事件 (2016)    
    極品師徒 (2018)    
    一路瘋癲 (2019)