Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉家榮 (1)
Lau Kar-Wing (1)  ♂





 
Filmography (1963-2011)
 
  動作設計 (81 films)
    真假金蝴蝶 (1966)    
    英雄本色 (1967)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    怪劍 (1968)    
    合歡歌舞慶華年 (1969)    
    餓狼谷 (1970)    
    不敢回家的少女 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    來如風 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    快活林 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    大密探 (1973)    
    黑人物 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    電單車 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    密令 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    的士大佬 (1975)    
    後生 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    血連環 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    殺出重圍 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    何方神聖 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    鬼畫符 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    心跳一百 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    義膽群英 (1989)    
    福星闖江湖 (1989)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    黃飛鴻 (1991)    
    俠盜高飛 (1992)    
    擋不住的瘋情 (1993)    
    疊影追兇 (1994)    
    精武英雄2: 鐵保鏢 (1996)    
    醉馬騮 (2003)    
    七劍 (2005)    
  監製 (1 film)
    老虎田雞 (1978)    
  副導演 (2 films)
    色慾和尚 (1975)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
  故事 (1 film)
    龍之家族 (1988)    
  導演 (17 films)
    功夫小子 (1977)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    小生怕怕 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    少爺威威 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    時來運轉 (1985)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    龍之家族 (1988)    
    妙探雙龍 (1989)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    疊影追兇 (1994)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
  演員 (171 films)
    飛劍神龍 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    萬劍之王 (1963) ... 申酉
    女俠脫脫兒(上集) (1964)    
    七煞掌 (1964)    
    情俠情仇 (1964)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    神龍五虎將 (1964) ... 爪牙
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    出嫁從妻 (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    閻王令 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    飛賊含笑火 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    大刺客 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 向氏兄弟
    琴劍恩仇 (1967)    
    少女情 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    迷人小鳥 (1967) ... 打手
    風流鐵漢 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    小姐、先生、師奶 (1967)    
    藍色夜總會 (1967) ... 打手
    藍鷹 (1968)    
    神刀 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    血影紅燈 (1968)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    三招了 (1969)    
    死角 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 地藏王石虎
    八步追魂 (1969)    
    插翅虎 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    十三太保 (1970) ... 李存賢
    不敢回家的少女 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    無名英雄 (1971)    
    飛俠神刀 (1971) ... 易蜼
    浪子與修女 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    來如風 (1971)    
    日月神童 (1971) ... 老魔手下
    大決鬥 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    快活林 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    惡客 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    逃亡 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    警察 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    密令 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    神打 (1975)    
    後生 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    功夫小子 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    螳螂 (1978) ... 田老太爺
    贊先生與找錢華 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    綠帽小子 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    發圍 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    難兄難弟 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    少爺威威 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    朝來寒雨晚來風 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    時來運轉 (1985) ... 公園老人
    何必有我? (1985)    
    福星高照 (1985) ... 黑幫成員
    夏日福星 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    開心勿語 (1987)    
    撞邪先生 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    黑道福星 (1989)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    福星闖江湖 (1989)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    何日金再來 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    英雄地之小刀會 (1992)    
    走上不歸路 (1993)    
    疊影追兇 (1994)    
    冇面俾 (1995)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    生死拳速 (2000)    
    安娜與武林 (2003) ... 智慧
    醉馬騮 (2003)    
    終極格鬥 (2004)    
    蔡李彿 (2011) ... 洪拳師傅
  出品人 (1 film)
    龍之家族 (1988)