Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉家榮 (1)
Lau Kar-Wing (1)  ♂





 
Filmography (1963-2011)
 
  動作設計 (81 films)
    真假金蝴蝶 (1966)    
    英雄本色 (1967)    
    怪劍 (1968)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    合歡歌舞慶華年 (1969)    
    餓狼谷 (1970)    
    不敢回家的少女 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    來如風 (1971)    
    水滸傳 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    快活林 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    大密探 (1973)    
    黑人物 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    怪人怪事 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    電單車 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    密令 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    的士大佬 (1975)    
    後生 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    功夫小子 (1977)    
    血連環 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    老虎田雞 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    鬼畫符 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    心跳一百 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    福星闖江湖 (1989)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    黃飛鴻 (1991)    
    俠盜高飛 (1992)    
    擋不住的瘋情 (1993)    
    疊影追兇 (1994)    
    精武英雄2: 鐵保鏢 (1996)    
    醉馬騮 (2003)    
    七劍 (2005)    
  監製 (1 film)
    老虎田雞 (1978)    
  副導演 (2 films)
    色慾和尚 (1975)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
  故事 (1 film)
    龍之家族 (1988)    
  導演 (17 films)
    功夫小子 (1977)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    鬼畫符 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    少爺威威 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    時來運轉 (1985)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    龍之家族 (1988)    
    妙探雙龍 (1989)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    疊影追兇 (1994)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
  演員 (171 films)
    萬劍之王 (1963) ... 申酉
    飛劍神龍 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    神龍五虎將 (1964) ... 爪牙
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    七煞掌 (1964)    
    女俠脫脫兒(上集) (1964)    
    情俠情仇 (1964)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    閻王令 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    出嫁從妻 (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    飛賊含笑火 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    七俠五義 (1967) ... 向氏兄弟
    琴劍恩仇 (1967)    
    少女情 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    迷人小鳥 (1967) ... 打手
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    小姐、先生、師奶 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    藍色夜總會 (1967) ... 打手
    大刺客 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    血影紅燈 (1968)    
    藍鷹 (1968)    
    神刀 (1968)    
    飛刀手 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 地藏王石虎
    十二金錢鏢 (1969)    
    三招了 (1969)    
    死角 (1969)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    不敢回家的少女 (1970)    
    十三太保 (1970) ... 李存賢
    拳擊 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    來如風 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    日月神童 (1971) ... 老魔手下
    血酒天牢 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    飛俠神刀 (1971) ... 易蜼
    雙俠 (1971)    
    小拳王 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    快活林 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    惡客 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    警察 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    少林五祖 (1974)    
    密令 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    神打 (1975)    
    後生 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    功夫小子 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    少林卅六房 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    螳螂 (1978) ... 田老太爺
    贊先生與找錢華 (1978)    
    無名小卒 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    綠帽小子 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    發圍 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    何方神聖 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    難兄難弟 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    少爺威威 (1983)    
    雙龍出海 (1984)    
    朝來寒雨晚來風 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    福星高照 (1985) ... 黑幫成員
    夏日福星 (1985)    
    時來運轉 (1985) ... 公園老人
    龍的心 (1985)    
    何必有我? (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    開心勿語 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    撞邪先生 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    福星闖江湖 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    何日金再來 (1992)    
    英雄地之小刀會 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    走上不歸路 (1993)    
    疊影追兇 (1994)    
    冇面俾 (1995)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    生死拳速 (2000)    
    安娜與武林 (2003) ... 智慧
    醉馬騮 (2003)    
    終極格鬥 (2004)    
    蔡李彿 (2011) ... 洪拳師傅
  出品人 (1 film)
    龍之家族 (1988)