Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
童路
Tung Lo  ♂

 
Filmography (1974-1992)
 
  監製 (1 film)
    血CALL機 (1988)    
  副導演 (5 films)
    七百萬元大劫案 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    玩火的人 (1977)    
    師弟出馬 (1980)    
    死亡塔 (1981)    
  導演 (2 films)
    越戰僅存者 (1980)    
    血CALL機 (1988)    
  演員 (5 films)
    摩登雜差 (1982)    
    一觸驚魂 (1983)    
    上海之夜 (1984)    
    老友鬼鬼 (1985)    
    雙龍會 (1992)    
  場記 (1 film)
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
  編劇 (15 films)
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    香港小教父 (1974)    
    南拳北腿 (1976)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    十二潭腿 (1979)    
    越戰僅存者 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    花靚仔 (1980)    
    阿燦當差 (1981)    
    瘋血 (1983)    
    一脫求生 (1984)    
    義膽紅唇 (1988)    
    血CALL機 (1988)