Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁普智
Po-Chih Leong  ♂




 
Filmography (1976-2013)
 
  監製 (1 film)
    香港也瘋狂 (1993)    
  故事 (2 films)
    有你無你 (1980)    
    龍咁威 (1981)    
  導演 (15 films)
    跳灰 (1976)    
    狐蝠 (1977)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    有你無你 (1980)    
    龍咁威 (1981)    
    夜驚魂 (1982)    
    英倫琵琶 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    生死線 (1985)    
    補鑊英雄 (1985)    
    乒乓 (1986)    
    殺之戀 (1988)    
    繼續跳舞 (1988)    
    上海1920 (1991)    
    詭嬰 (2013)    
  演員 (9 films)
    跳灰 (1976)    
    第一類型危險 (1980)    
    有你無你 (1980)    
    等待黎明 (1984)    
    智勇三寶 (1985)    
    補鑊英雄 (1985) ... 鄧三
    乒乓 (1986)    
    刀馬旦 (1986)    
    殺之戀 (1988)    
  編劇 (2 films)
    狐蝠 (1977)    
    神偷妙探手多多 (1979)