Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嘉倫 (1)
Ga Lun  ♂
Aliases:  梁嘉倫,  梁家倫





 
Filmography (1976-1988)
 
  導演 (1 film)
    狙擊十三 (1978)    
  演員 (39 films)
    跳灰 (1976) ... 梁嘉倫
    玩火的人 (1977)    
    追 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    荷京喋血 (1978)    
    廟街女強人 (1978)    
    狙擊十三 (1978) ... 警探嘉倫
    手扣 (1979)    
    西風的故鄉 (1979)    
    家法 (1979)    
    籠裡雞 (1980) ... 張天
    童軍樂 (1981) ... -
    膽搏膽 (1981)    
    傳奇人物 (1981)    
    綠印 (1981)    
    邊緣人 (1981) ... 陳警官
    兵兵賊賊 (1981)    
    地獄來的女人 (1981)    
    賣命邊緣 (1982)    
    七步干戈 (1982)    
    男子漢 (1982)    
    七武士 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    殺人玫瑰 (1982)    
    第一把交椅 (1983)    
    殺過界 (1983)    
    狂情 (1983)    
    天皇巨星 (1983) ... 蔣偉文
    紅鬼仔 (1983) ... 史提芬
    風水二十年 (1983)    
    紋身的女人 (1984)    
    行錯姻緣路 (1984)    
    摸錯骨 (1985)    
    連環炮 (1986)    
    惡男 (1986)    
    堂口故事 (1986)    
    四大天王 (1987)    
    Ninja Vs Ninja (1987)    
    Ninja, Phantom Heros U.S.A. (1988)