Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳樾
Wu Yue (3)  ♂





 
Filmography (2009-2019)
 
  動作設計 (1 film)
    冒牌臥底 (2016)    
  製片 (1 film)
    仙班校園 (2016)    
  導演 (2 films)
    俠捕 (2014)    
    仙班校園 (2016)    
  演員 (25 films)
    大兵小將 (2009) ... 劫匪
    七天愛上你 (2009)    
    雷橫與朱仝 (2009)    
    尋找成龍 (2009)    
    泰山功夫 (2009)    
    李小龍 (2010) ...
    絕對底線 (2012)    
    錢學森 (2012) ... 張工農
    製服 (2013)    
    俠捕 (2014)    
    血戰松山 (2014)    
    賭城風雲II (2015)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
    擦槍走火 (2015)    
    仙班校園 (2016)    
    鬥地主傳奇之雙王之王 (2016)    
    冒牌臥底 (2016)    
    仙班校園2 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    狂獸 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017) ... 崔傑
    建軍大業 (2017)    
    英雄本色2018 (2018)    
    武林怪獸 (2019)    
  出品人 (1 film)
    仙班校園2 (2016)