Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
甄妮
Jenny Tseng  ♀
Aliases:  甄淑詩,  甄苡婷





 
Filmography (1974-1990)
 
  監製 (2 films)
    魯冰花 (1989)    
    阿嬰 (1990)    
  演員 (17 films)
    雲河 (1974) ... 歌手
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    玩命 (1975)    
    約會在早晨 (1976) ... 茱莉
    楓葉情 (1976)    
    八國聯軍 (1976) ... 小菊
    蔡李佛小子 (1976)    
    唐人街小子 (1977)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    第三類打鬥 (1980)    
    盟 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    少女日記 (1984)    
    全家福 (1984)    
    海上花 (1986)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    香港小姐寫真 (1987) ... 梁太太 Joyce