Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李志偉(3)
Thomas Lee Chi-Wai  ♂
 
Filmography (2007-2016)
 
  副導演 (13 films)
    馬己仙峽道 (2007)    
    無野之城 (2008)    
    愛得起 (2009)    
    蘇乞兒 (2010)    
    極速天使 (2011)    
    大追捕 (2012)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    黑色喜劇 (2014)    
    點對點 (2014)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    幸運是我 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    綁架丁丁當 (2016)    
  導演 (1 film)
    南丫拯狗隊 (2016)    
  演員 (3 films)
    魔術男 (2007) ... 花店師奶
    無野之城 (2008) ... 俊新同學
    幸運是我 (2016)    
  場記 (3 films)
    魔術男 (2007)    
    無野之城 (2008)    
    機動部隊絕路 (2008)