Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃智亨
Henri Wong Chi-Hang  ♂


 
Filmography (2001-2019)
 
  片頭設計 (1 film)
    打擂台 (2010)    
  特別視效 (12 films)
    葉問 (2008)    
    為你鍾情 (2010)    
    上上下下 (2010)    
    東風破 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    紮職 (2012)    
    等我愛你 (2012)    
    微交少女 (2013)    
    救火英雄 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    悟空傳 (2017)    
  導演 (4 films)
    重口味 (2013)    
    全力扣殺 (2015)    
    Good Take! (2016)    
    怪物先生 (2019)    
  演員 (5 films)
    憂憂愁愁的走了 (2001)    
    開心魔法 (2011)    
    香港仔 (2014)    
    全力扣殺 (2015)    
    同班同學 (2015)    
  編劇 (3 films)
    重口味 (2013)    
    全力扣殺 (2015)    
    Good Take! (2016)