Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周潤發
Chow Yun-Fat  ♂





 
Filmography (1976-2014)
 
  故事 (2 films)
    阿郎的故事 (1989)    
    和平飯店 (1995)    
  演員 (89 films)
    池女 (1976) ... 阿錦
    新蘇小妹三難新郎 (1976)    
    投胎人 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    床上的故事 (1977) ... 周志強
    入冊 (1977) ... 何志成
    愛慾狂潮 (1978)    
    O女 (1978) ... 管嚴平
    係咁先 (1980)    
    喜劇王 (1980) ... 任中龍
    師爸 (1980) ... 阿傑
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980) ... 梁標
    灰靈 (1981)    
    執法者 (1981) ... 吳滔
    胡越的故事 (1981) ... 胡越
    巡城馬 (1982) ... 傅俊
    獵頭 (1982) ... 阮力
    花城 (1983) ... 廣平
    上海灘續集 (1983) ... 許文強
    血汗金錢 (1983) ... 子彈
    上海灘 (1983) ... 許文強
    等待黎明 (1984) ... 葉劍飛
    靈氣逼人 (1984) ... 發仔
    傾城之戀 (1984) ... 范柳原
    何必有我? (1985) ... 周主任
    女人心 (1985) ... 戴歷/Derek
    英雄本色 (1986) ... Mark
    義蓋雲天 (1986) ... 何定邦
    初一十五 (1986) ... 彼得
    奇緣 (1986) ... 祖
    殺妻二人組 (1986) ... 大腳發
    原振俠與衛斯理 (1986) ... 衛斯理
    癲佬正傳 (1986) ... 垃圾佬(阿松)
    地下情 (1986) ... 探長
    夢中人 (1986) ... 宋羽
    玫瑰的故事 (1986) ... 黃振華 / 傅家明
    你情我願 (1986) ... 周正
    秋天的童話 (1987) ... 船頭尺
    江湖情 (1987) ... 李阿濟
    小生夢驚魂 (1987) ... 周探長
    英雄本色續集 (1987) ... 阿健
    龍虎風雲 (1987) ... 高秋
    江湖龍虎門 (1987) ... 天仔
    鬼新娘 (1987) ... 阿搏
    精裝追女仔 (1987) ... 王日發
    義本無言 (1987) ... 阿輝
    英雄好漢 (1987) ... 李阿濟
    監獄風雲 (1987) ... 鍾天正
    公子多情 (1988) ... 前進/Nelson
    大丈夫日記 (1988) ... 周定發
    老虎出更 (1988) ... 法蘭西李
    精裝追女仔之2 (1988) ... 王日發
    義膽紅唇 (1988) ... 李志超
    郁達夫傳奇 (1988) ... 郁達夫
    長短腳之戀 (1988) ... 梁少祖
    八星報喜 (1988) ... 方劍郎
    再見英雄 (1988) ... 陳錫雄
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989)    
    阿郎的故事 (1989) ... 阿郎
    賭神 (1989) ... 高進
    我在黑社會的日子 (1989) ... 李萬豪
    喋血雙雄 (1989) ... 小莊
    伴我闖天涯 (1989) ... 劉振邦
    英雄本色III夕陽之歌 (1989) ... Mark哥
    吉星拱照 (1990) ... 林寶生
    賭俠 (1990) ... 高進
    縱橫四海 (1991) ... 阿海/JOE
    監獄風雲II逃犯 (1991) ... 鍾天正
    我愛扭紋柴 (1992) ... 吳山水
    俠盜高飛 (1992) ... 高飛
    辣手神探 (1992) ... 袁浩雲 Tequila
    花旗少林 (1994) ... 張正
    賭神2 (1994) ... 高進
    和平飯店 (1995) ... 王阿平
    臥虎藏龍 (2000) ... 李慕白
    獨自等待 (2004) ... 發哥
    滿城盡帶黃金甲 (2006) ... 韓大王
    姨媽的後現代生活 (2006) ... 潘知常
    黃石的孩子 (2008) ... 陳漢生
    孔子 (2010) ... 孔丘
    讓子彈飛 (2010) ... 黃四郎
    諜海風雲 (2010) ... 安東尼·蘭廷
    分手專家 (2011)    
    建黨偉業 (2011) ... 袁世凱
    大上海 (2012) ... 成大器(成年)
    銅雀台 (2012) ... 曹操
    華麗上班族 (2014)    
    大鬧天宮 (2014) ... 飾 玉皇大帝
    賭城風雲 (2014) ... 晒冷