Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李鐵(1)
Lee Tit  ♂



 
Filmography (1932-1985)
 
  監製 (1 film)
    一見痴情 (1967)    
  製片 (5 films)
    牛精良大鬧香港 (1947)    
    第一號戰犯 (1947)    
    何處是儂家 (1947)    
    衣冠禽獸 (1948)    
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
  導演 (82 films)
    六十六號屋 (1936)    
    人生曲 (1937)    
    大良阿斗宮 (1939)    
    斷鴻零雁記 (1939)    
    人海淚痕 (1940)    
    銷魂柳 (1940)    
    千金之子 (1941)    
    牛精良大鬧香港 (1947)    
    何處是儂家 (1947)    
    第一號戰犯 (1947)    
    衣冠禽獸 (1948)    
    朱門怨 (1948)    
    阿女 (1948)    
    大刀王五血戰小霸王 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
    孽債 (1951)    
    憐我憐卿 (1951)    
    一帆風順 (1951)    
    大刀王五浴血殲仇記 (1951)    
    玉女凡心 (1952)    
    黃金美人 (1952)    
    燭影照魂歸 (1952)    
    一丈紅 (1952)    
    一彎眉月伴寒衾 (1952)    
    危樓春曉 (1953)    
    落霞孤鶩 (1953)    
    錦繡人生 (1954)    
    漢武帝夢會衛夫人 (1954)    
    程大嫂 (1954)    
    檳城艷 (1954)    
    天長地久 (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    紅粉飄雲未了情 (1955)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    森林之女 (1956)    
    霸王妖姬 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    香城兇影 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
    紫釵記 (1959)    
    一命三兇手 (1959)    
    六月雪 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    我要活下去 (1960)    
    血屋驚魂 (1960)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    薛剛反唐 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
    龍女三娘 (1963)    
    千金之女 (1963)    
    卿何薄命 (1963)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    孟麗君 (1964)    
    血紙人 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    苦戀 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    滄海遺珠 (1965)    
    紫釵記 (1965)    
    法網情絲 (1966)    
    七彩胡不歸 (1966)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    碧海青天夜夜心 (1966)    
    一見痴情 (1967)    
    金面俠 (1967)    
    小武士 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    重逢 (1971)    
    老夫子 (1975)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    三笑姻緣 (1975)    
    孟麗君 (1977)    
    滾女搵老襯 (1977)    
    紫釵記 (1977)    
    包青天 (1985)    
  演員 (19 films)
    夜半槍聲 (1932) ... 周懷遠
    日出 (1953) ... 經紀梁
    金蘭姊妹 (1954) ... 杜崙
    錦繡人生 (1954)    
    山長水遠 (1954) ... 詹俊
    愛(上集) (1955) ... 船長
    愛(下集) (1955) ... 船長
    情痴 (1955)    
    兩地相思 (1955)    
    故苑又逢春 (1955) ... 徐天任
    碧海浮屍 (1956) ... 探長
    勾魂使者 (1956)    
    東床佳婿 (1956)    
    孔雀東南飛 (1956)    
    黛綠年華 (1957)    
    水滸傳:知取生辰綱 (1957)    
    人鬼恩仇 (1965)    
    成家立室 (1969)    
    馬場風暴 (1978)    
  出品人 (4 films)
    蝶影紅梨記 (1959)    
    紫釵記 (1959)    
    一見痴情 (1967)    
    紫釵記 (1977)    
  編劇 (10 films)
    阿女 (1948)    
    朱門怨 (1948)    
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
    大刀王五浴血殲仇記 (1951)    
    黃金美人 (1952)    
    落霞孤鶩 (1953)    
    千萬人家 (1953)    
    程大嫂 (1954)    
    梁祝恨史 (1958)    
    錦繡天堂 (1964)