Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王將
Tino Wong Cheung  ♂
Aliases:  陳天龍,  黃將





 
Filmography (1971-1989)
 
  動作設計 (4 films)
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    獵頭 (1982)    
    血汗金錢 (1983)    
    三勇士 (1983)    
  助理指導 (1 film)
    蝶變 (1979)    
  演員 (76 films)
    鏢旗飛揚 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    馬永貞 (1972)    
    快活林 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    英雄榜 (1973)    
    除霸 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    警察 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    奪命刺客 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    朋友 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    街知巷聞 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    七面人 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    後生 (1975)    
    油鬼子 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    死囚 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    白玉老虎 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    蝶變 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    借刀殺人 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    波牛 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    沖天小子 (1989)