Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林展偉
Lin Chan-Wai (1)
 
Filmography (1974-2001)
 
  製片 (1 film)
    被迫 (1977)    
  副導演 (9 films)
    哪吒 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    絕不低頭 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    殘酷姦殺案 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    開心鬼精靈 (1986)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
  導演 (16 films)
    武狀元 (1980)    
    手指拗出 (1981)    
    青提子 (1982)    
    色慾狂魔 (1983)    
    拍檔闖情關 (1985)    
    驚悚十二小時 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    城市战士 (1991)    
    踩過界 (1992)    
    殺手 (1997)    
    面青青有排驚 (1998)    
    獵豹行動 (1998)    
    深淵 (1999)    
    陷阱 (2000)    
    9月9 (2000)    
    紅草灘之刀神 (2001)    
  執行導演 (1 film)
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
  編劇 (14 films)
    被迫 (1977)    
    出籠 (1977)    
    殺絕 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    殘酷大分屍 (1978)    
    奇招 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    毒計 (1979)    
    殘酷姦殺案 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    武狀元 (1980)    
    手指拗出 (1981)    
    青提子 (1982)    
    獵豹行動 (1998)