Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張午郎
John Cheung Ng-Long  ♂





 
Filmography (1973-2000)
 
  動作設計 (15 films)
    一山五虎 (1974)    
    小刀會 (1982)    
    特工追兇 (1986)    
    忍者太保之教父魂 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    冒牌大賊 (1986)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    戰火連天 (1986)    
    轟天忍者 (1987)    
    火爆浪女 (1987)    
    無敵幸運星 (1990)    
    子彈出租 (1991)    
    神秘彎刀 (1991)    
    奇案實錄白色通道 (1992)    
    我愛法拉利 (1994)    
  監製 (1 film)
    潛龍奪寶 (2000)    
  導演 (1 film)
    潛龍奪寶 (2000)    
  助理指導 (1 film)
    不夜天 (1987)    
  演員 (52 films)
    碼頭大決鬥 (1973)    
    女警察 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    絕招 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    不再有春天 (1974)    
    強中更有強中手 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    十字路口 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976) ... 愛迪
    七百萬元大劫案 (1976) ... 鄧力
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    出冊 (1977)    
    變態女殺手 (1977)    
    流氓皇帝 (1977)    
    少林卅六房 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    螳螂 (1978) ... 田忠
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    文打 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    小子出馬 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    踢竇 (1980)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981) ... 周泰
    凶蠍 (1981)    
    小刀會 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    四狼 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 陳超打手
    忍者太保之武士行 (1986)    
    A計劃續集 (1987)    
    警察故事續集 (1988)    
    血點 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    老虎出更2 (1990)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    鬼幹部 (1991)    
    奇案實錄白色通道 (1992)    
    轟天密令 (1994)    
    潛龍奪寶 (2000)    
  編劇 (1 film)
    潛龍奪寶 (2000)