Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張午郎
John Cheung Ng-Long  ♂





 
Filmography (1973-2000)
 
  動作設計 (13 films)
    一山五虎 (1974)    
    小刀會 (1982)    
    我要金龜婿 (1986)    
    冒牌大賊 (1986)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    戰火連天 (1986)    
    特工追兇 (1986)    
    忍者太保之教父魂 (1986)    
    轟天忍者 (1987)    
    無敵幸運星 (1990)    
    子彈出租 (1991)    
    奇案實錄白色通道 (1992)    
    我愛法拉利 (1994)    
  監製 (1 film)
    潛龍奪寶 (2000)    
  導演 (1 film)
    潛龍奪寶 (2000)    
  助理指導 (1 film)
    不夜天 (1987)    
  演員 (51 films)
    碼頭大決鬥 (1973)    
    女警察 (1973)    
    絕招 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    不再有春天 (1974)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    十字路口 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976) ... 鄧力
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    流氓皇帝 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    出冊 (1977)    
    變態女殺手 (1977)    
    醉貓師傅 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    螳螂 (1978) ... 田忠
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    文打 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    踢竇 (1980)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981) ... 周泰
    凶蠍 (1981)    
    復仇者 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 陳超打手
    A計劃 (1983)    
    (1983)    
    四狼 (1983)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    A計劃續集 (1987)    
    警察故事續集 (1988)    
    血點 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    老虎出更2 (1990)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    鬼幹部 (1991)    
    奇案實錄白色通道 (1992)    
    轟天密令 (1994)    
    潛龍奪寶 (2000)    
  編劇 (1 film)
    潛龍奪寶 (2000)