Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張一山
Zhang Yi-Shan  ♂





 
Filmography (2008-2016)
 
  演員 (23 films)
    扣籃對決 (2008)    
    尋找成龍 (2009)    
    齊天大聖-前傳 (2009) ... [國語配音員]
    李小龍 (2010) ... 劉連光
    建黨偉業 (2011)    
    少年鄧恩銘 (2011)    
    兔俠傳奇 (2011)    
    三個已婚媽媽 (2012) ... 美玲弟弟
    樹殺 (2013)    
    我的七年 (2013)    
    小神來了 (2013)    
    小小飛虎隊 (2013)    
    冒牌監護人 (2014)    
    魔卡行動 (2015)    
    那些女人 (2015)    
    老炮兒 (2015)    
    派對之王 (2015)    
    黃金福將 (2015)    
    17把樂帶回家 (2016)    
    奪路而逃 (2016)    
    凄靈室 (2016)    
    仙班校園2 (2016)    
    站住!別跑! (2016)