Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾國仁(1)
Chung Gwok-Yan (1)  ♂
Aliases:  華仁





 
Filmography (1977-1992)
 
  監製 (2 films)
    亡命英倫 (1990)    
    血債 (1991)    
  製片 (4 films)
    四二六 (1977)    
    獅子頭玻璃肚 (1978)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    名劍 (1980)    
  故事 (1 film)
    四二六 (1977)    
  導演 (16 films)
    獅子頭玻璃肚 (1978)    
    六三三 (1979)    
    毒計 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    零點三八 (1980)    
    橋王一哥古惑九 (1980)    
    風塵 (1980)    
    凶蠍 (1981)    
    傷人十七 (1981)    
    復仇者 (1982)    
    爆破 (1982)    
    黑色的婚禮 (1982)    
    殺過界 (1983)    
    青蓮青年 (1984)    
    香港屠夫 (1985)    
    9 to 3 靚女登場 (1986)    
  演員 (12 films)
    四二六 (1977)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    四二八 (1978)    
    一零八 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 丐幫幫主史火龍
    零點三八 (1980)    
    凶蠍 (1981)    
    傷人十七 (1981)    
    香港屠夫 (1985)    
    亡命英倫 (1990)    
    心香 (1991)    
    驚天24小時 (1992)    
  編劇 (5 films)
    一零八 (1978)    
    獅子頭玻璃肚 (1978)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    四二八 (1978)    
    橋王一哥古惑九 (1980)