Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
任伯芳
Yam Pak-Fong
 
Filmography (1949-1966)
 
  錄音 (66 films)
    血染斷腸碑 (1949)    
    小老虎大戰殺人王 (1949)    
    黃飛鴻傳(下集大結局) (1949)    
    水上人家 (1949)    
    英雄難過美人關 (1950)    
    對錯親家 (1951)    
    虎穴龍潭 (1951)    
    原子飛劍俠 (1951)    
    浴室艷屍 (1952)    
    新娘萬歲 (1952)    
    血手套 (1961)    
    梨渦一笑九重冤 (1962)    
    橫掃江南七霸天 (1962)    
    午夜勾魂 (1962)    
    山東馬永貞 (1962)    
    風雨泣萍姬 (1963)    
    武當七俠 (1963)    
    鳳閣驚魂 (1963)    
    秋鳳(下集) (1963)    
    吸血神鞭 (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    劍俠金縷衣(下集) (1963)    
    火燒紅蓮寺(上集) (1963)    
    妙人奇遇 (1963)    
    狂人塔(上集) (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    八仙鬧東 (1963)    
    劍俠金縷衣(上集) (1963)    
    雙雄震九洲 (1963)    
    秋鳳(上集) (1963)    
    秦淮世家 (1963)    
    狂人塔(下集) (1963)    
    火燒紅蓮寺(下集) (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    情海幽蘭 (1964)    
    魔鬼的愛情 (1964)    
    小夫妻 (1964)    
    午夜招魂 (1964)    
    海角驚魂 (1964)    
    艷鬼緣 (1964)    
    大丈夫日記(下集) (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    萬變飛狐 (1964)    
    痴男怨女 (1964)    
    鬼兇手 (1964)    
    大丈夫日記 (1964)    
    南北英雄兒女情 (1964)    
    龍虎風雲劍 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    香城艷屍 (1964)    
    花開富貴錦城春 (1964)    
    一帆風順 (1965)    
    點心皇后 (1965)    
    南北雙雄 (1965)    
    雙十年華 (1965)    
    千手神拳(上集) (1965)    
    萬里追蹤 (1965)    
    公子多情 (1965)    
    紅男綠女 (1965)    
    喜結未了緣 (1965)    
    如來神掌怒碎萬劍門 (1965)    
    千手神拳(下集) (1965)    
    金嬌銀更嬌 (1966)    
    一劍情 (1966)    
    喜結良緣 (1966)    
    冤魂鏡 (1966)