Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
艾飛
Ngaai Fei  ♂





 
Filmography (1973-1984)
 
  演員 (73 films)
    五虎將 (1973) ... 村民
    丁一山 (1973)    
    神打 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    色香味 (1976)    
    廟街皇后 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 任慈
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    姦魔 (1977) ... 何強
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    三少爺的劍 (1977) ... 玉面霸王兄弟
    初哥初女初夜情 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977) ... 田七
    白玉老虎 (1977) ... 丁棄
    佛跳牆 (1977) ... 王興
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 殷利亨
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 龍五
    倚天屠龍記 (1978) ... 殷利亨
    秀花大盜 (1978) ... 司空摘星
    色慾殺人王 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    色慾與純情 (1979) ... 郭華忠
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    鬼咁過癮 (1979) ... 富家子
    七煞 (1979)    
    教頭 (1979)    
    綽頭王 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 路人
    插翅難飛 (1980)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    蠱 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    賊王之王 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    沖宵樓 (1982) ... 襄陽王趙玨
    大旗英雄傳 (1982)    
    邪咒 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    色慾狂魔 (1983) ... 許志昇
    少林傳人 (1983) ... 皇帝
    日劫 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    三闖少林 (1983) ... 長風(天風莊莊主)
    鬼馬神偷 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)