Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王志文(2)
Wong Chi-Man (3)  ♂





 
Filmography (1989-2019)
 
  動作設計 (4 films)
    轟天密令 (1994)    
    淺藍深藍 (2006)    
    棟篤特工 (2018)    
    家和萬事驚 (2019)    
  助理指導 (12 films)
    天下無敵掌門人 (2000)    
    七劍 (2005)    
    戰無雙 (2009)    
    神鎗手 (2009)    
    光輝歲月 (2012)    
    Z風暴 (2014)    
    魔警 (2014)    
    靈魂相認 (2015)    
    救殭清道夫 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    紅海行動 (2018)    
    洩密者們 (2018)    
  演員 (40 films)
    金牌師姐 (1989)    
    老虎出更2 (1990)    
    都市煞星 (1990)    
    蠍子戰士 (1992)    
    摧花狂魔 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    古惑女2 (2000) ... 阿鬼
    黑獄斷腸歌II無期徒刑 (2000) ... 白炸手下
    僱傭兵 (2000)    
    以眼還眼 (2000)    
    天下無敵掌門人 (2000)    
    暴力刑警 (2000)    
    七劍 (2005) ... 十二門將-(弩)山指
    神槍手與智多星 (2007)    
    戰無雙 (2009)    
    神鎗手 (2009)    
    打擂台 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    魔警 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    迷城 (2015) ... [武術組]
    使徒行者 (2016)    
    惡人谷 (2016) ... 史公子手下
    驚心破 (2016)    
    沖天火 (2016) ... [武師]
    辣警霸王花 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    小男人週記3之吾家有喜 (2017)    
    毒。誡 (2017) ... [武師]
    追龍 (2017)    
    戰狼 II (2017)    
    救殭清道夫 (2017)    
    拆彈專家 (2017) ... 僱傭兵
    常在你左右 (2017)    
    L風暴 (2018)    
    黃金兄弟 (2018) ... [武師]
    逆向誘拐 (2018) ... [武師]
    九龍不敗 (2019)