Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭龍
Siao Lung
Aliases:  奚華安
 
Filmography (1976-2015)
 
  副導演 (6 films)
    醉拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    南北醉拳 (1979)    
    喜劇王 (1980)    
    死亡塔 (1981)    
  導演 (8 films)
    鬼胎 (1976)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    處決 (1981)    
    南拳王 (1984)    
    小毛孩奪寶奇緣 (1986)    
    大漠梟雄 (1999)    
    李逵傳奇 (1999)    
    守望女 (2015)    
  演員 (3 films)
    玩火的人 (1977)    
    阿燦當差 (1981)    
    摩登雜差 (1982)    
  編劇 (10 films)
    鬼胎 (1976)    
    醉拳 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    南北醉拳 (1979)    
    喜劇王 (1980)    
    處決 (1981)    
    南拳王 (1984)    
    烈火情仇 (1991)    
    李逵傳奇 (1999)