Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝天
Tse Tin  ♂



 
Filmography (1937-1991)
 
  演員 (20 films)
    天之驕女 (1937)    
    酸甜苦辣 (1937)    
    萬惡之夫 (1937)    
    賣花女 (1938)    
    冤鬼復仇記 (1939)    
    女兒香 (1939)    
    鬼屋殭屍 (1939) ... 男殭屍
    麗春花 (1947)    
    鐵膽 (1947) ... 李濤
    卿本佳人 (1947) ... 謝雲
    黑俠歸來 (1948)    
    青衫紅淚 (1948)    
    地道狀元 (1948)    
    蕩婦魂歸 (1948)    
    三娘汲水 (1949)    
    經紀拉 (1950)    
    大擺烏龍陣 (1950)    
    細路祥 (1950) ... 老鼠丙
    魂斷望夫山 (1955)    
    心香 (1991)