Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何大傻
Ho Tai-So
 
Filmography (1932-1956)
 
  配樂 (10 films)
    梨花落 (1936)    
    人生曲 (1937)    
    神出鬼沒 (1937)    
    金屋十二釵 (1937)    
    金屋十二釵續集 (1938)    
    苦盡甘來 (1938)    
    錢作怪 (1938)    
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    蝴蝶夫人 (1954)    
    艷屍還魂記 (1956)    
  演員 (87 films)
    夜半槍聲 (1932) ... 表兄
    泣荊花 (1934)    
    半開玫瑰 (1935)    
    紅伶歌女 (1935)    
    大傻出城 (1935)    
    海國皇后 (1936)    
    血酒金錢 (1936)    
    摩登世界 (1936)    
    兄緣弟劫 (1936)    
    蘆花淚 (1936) ... 何文軒
    傻偵探 (1936)    
    梨花落 (1936) ... 陸少英
    孤寒財主 (1936)    
    抵抗 (1936)    
    桃源洞 (1936)    
    風流小姐 (1936)    
    鐵血鋤奸 (1937)    
    彈性姑娘 (斷腸花) (1937)    
    春花秋月 (1937)    
    鄉下婆從軍 (1937)    
    狂導演 (1937)    
    摩登武太郎 (1937)    
    神出鬼沒 (1937)    
    沙漠之花 (1937) ... 蒙古王呼圖
    如此人間 (1937) ... 乞兒
    天下為公 (1937)    
    邊防血淚 (1937)    
    七十二行 (1937)    
    一生 (1937)    
    戀愛博士 (1937)    
    錦繡河山 (1937)    
    甜姐兒 (1937)    
    國內無戰事 (1937)    
    金屋葳嬌 (1937)    
    神秘之夜 (1937)    
    六月飛霜 (1938)    
    錯點鴛鴦 (1938)    
    三娘汲水 (1938)    
    八百壯士 (1938) ... 楊大名
    粉妝樓 (1938) ... 沈謙
    閻瑞生 (1938) ... 閻二叔
    錢作怪 (1938)    
    三千女明星 (1938)    
    周氏反嫁 (1938) ... 法官
    陳萬年再世姻緣 (1938) ... 何大榮
    金葉菊 (1938)    
    桃色間諜 (1938)    
    大平洋上的風雲 (1938)    
    捨子奉姑 (1938)    
    銷魂大姐 (1938)    
    扭紋柴 (1938)    
    玉葵寶扇 (1938)    
    琵琶行 (1938)    
    桃花命 (1939)    
    風騷博士 (1939)    
    續扭紋柴 (1939)    
    續女攝青鬼 (1939)    
    金葉菊續集 (1939)    
    斷鴻零雁記 (1939)    
    食人太太 (1939)    
    好女十八嫁續集 (1939)    
    女大思嫁 (1939)    
    古墓冤魂 (1939)    
    生骨大頭菜 (1939)    
    口花花 (1939)    
    打勢陰司路 (1939)    
    歌女白牡丹 (1939)    
    姜太公 (1939)    
    女響導之秘密 (1939)    
    鬥氣夫妻 (1939)    
    夜送寒衣 (1939) ... 建中
    女攝青鬼 (1939)    
    三氣宣王 (1939)    
    莊子試妻 (1939)    
    孔雀開屏 (1939)    
    花公花婆 (1940)    
    石鬼仔出世 (1940)    
    何老大 (1941)    
    紅粉佳人 (1941)    
    斷腸花 (1941)    
    前路光榮 (1941) ... 黃文軒父
    雪姑七友 (1941) ... 阿鹹
    江上琵琶 (1941)    
    出牆紅杏 (1941)    
    黑市姑爺 (1946)    
    新梁山伯與祝英台 (1951)    
    好女十八嫁 (1954)    
  服裝 (1 film)
    沙漠之花 (1937)