Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳華 (1)
Chan Wa (1)
 
Filmography (1972-2015)
 
  製片 (7 films)
    香港小教父 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    廉政風暴 (1975)    
    十三號凶宅 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    南拳北腿 (1976)    
    中俄列車大劫案 (1995)    
  導演 (2 films)
    詠春截拳 (1976)    
    紮馬 (1978)    
  剪接 (2 films)
    手機凶靈 (2000)    
    陌路相逢 (2001)    
  策劃 (2 films)
    餓虎狂龍 (1972)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
  出品人 (2 films)
    東方海盜傳奇 (2007)    
    北京紐約 (2015)    
  執行監製 (1 film)
    一眉道姑 (1990)    
  副導演 (10 films)
    餓虎狂龍 (1972)    
    黑店 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    猛虎下山 (1973)    
    香港小教父 (1974)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    十三號凶宅 (1975)    
    南拳北腿 (1976)    
  監製 (1 film)
    驚天大賊王 (1998)    
  故事 (1 film)
    跛豪 (1991)    
  演員 (3 films)
    拳影 (1973)    
    片片楓葉片片情 (1977)    
    救世者 (1980)    
  編劇 (4 films)
    詠春截拳 (1976)    
    一眉道姑 (1990)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    慈雲山十三太保 (1995)