Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宗燦枝
Chung Chan-Chi  ♂
Aliases:  宗燦之,  鍾實,  宗實





 
Filmography (1960-1983)
 
  特別視效 (9 films)
    貓眼女郎 (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    紅葉戀 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    春光無限好 (1968)    
    鐵二胡 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    學府新潮 (1970)    
    降龍伏虎 (1971)    
  導演 (1 film)
    大林巴 (1978)    
  演員 (14 films)
    電梯情殺案 (1960) ... 探員阿成/侍者
    三女性 (1960)    
    母子淚 (1961)    
    少女懷春 (1963)    
    第一號女賊 (1963)    
    毒天使 (1966)    
    貓眼女郎 (1967)    
    成記茶樓 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    大林巴 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    家法 (1979)    
    田雞過河 (1983)