Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳石
Wu Shih
Aliases:  吳國敏
 
Filmography (1961-1998)
 
  副導演 (38 films)
    青春萬歲 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    青春戀 (1970)    
    女子公寓 (1970)    
    殺機 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    群英會 (1972)    
    馬路小英雄 (1973)    
    賊王 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    猩猩王 (1977)    
    破戒 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    浪子一招 (1978)    
    借刀殺人 (1981)    
    專撬牆腳 (1983)    
    上天救命 (1984)    
    全家福 (1984)    
    殭屍先生 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    鬼馬校園 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    單身貴族 (1989)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    小小小警察 (1989)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    馬神 (1994)    
    廣州殺人王之人皮日記 (1995)    
  導演 (2 films)
    李小龍的生與死 (1973)    
    鬥串 (1978)    
  演員 (6 films)
    鬼馬校園 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    小小小警察 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    去年煙花特別多 (1998) ... 上水 CID
  場記 (14 films)
    驚天動地 (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    痴男怨女 (1964)    
    雙十年華 (1965)    
    女賊金蝴蝶 (1965)    
    白頭情侶 (1966)    
    深閨夢裡人 (1966)    
    千手奇女子 (1966)    
    斷腸玫瑰 (1966)    
    阿珍要嫁人 (1966)    
    女殺手虎穴救孤兒 (1966)    
    樓上樓下兩相親 (1966)    
    多少柔情多少淚 (1967)    
    黑夜怪客 (1973)    
  服裝 (1 film)
    隔牆艷史 (1961)    
  編劇 (3 films)
    人頭馬 (1969)    
    神拳飛龍 (1975)    
    盲拳鬼手 (1979)