Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張鴻昌
Homer Cheung Hung-Cheong  ♂





 
Filmography (1977-1995)
 
  動作設計 (1 film)
    臥底禿鷹 (1995)    
  演員 (29 films)
    四二六 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    殘酷大分屍 (1978)    
    獅子頭玻璃肚 (1978)    
    四二八 (1978)    
    一零八 (1978)    
    四大跛拳 (1979)    
    毒計 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    六三三 (1979)    
    衝破 (1980) ... 阿芳男友
    師爸 (1980)    
    胡越的故事 (1981) ... 特工
    冷血紅番 (1982)    
    黑色的婚禮 (1982)    
    三勇士 (1983)    
    殺過界 (1983)    
    青蓮青年 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    停不了的愛 (1984)    
    無名火 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    連環炮 (1986)    
    9 to 3 靚女登場 (1986)    
    處女降 (1988)    
    金牌雙龍 (1990)    
    奇案實錄白色通道 (1992)    
    臥底禿鷹 (1995)