Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嚴浩(1)
Yim Ho  ♂


 
Filmography (1978-2015)
 
  監製 (3 films)
    天國逆子 (1994)    
    我愛廚房 (1997)    
    浮城 (2012)    
  故事 (1 film)
    天菩薩 (1987)    
  導演 (14 films)
    茄哩啡 (1978)    
    夜車 (1980)    
    公子嬌 (1981)    
    似水流年 (1984)    
    天菩薩 (1987)    
    滾滾紅塵 (1990)    
    棋王 (1991)    
    天國逆子 (1994)    
    太陽有耳 (1995)    
    我愛廚房 (1997)    
    庭院里的女人 (2000)    
    抹茶之戀味 (2005)    
    浮城 (2012)    
    美好2015 (2015)    
  剪接 (1 film)
    抹茶之戀味 (2005)    
  演員 (6 films)
    滾滾紅塵 (1990)    
    棋王 (1991) ... 鍾阿城
    阿金 (1996)    
    我愛你 (1998)    
    抹茶之戀味 (2005)    
    酒徒 (2010) ... 莫雨
  策劃 (2 films)
    天菩薩 (1987)    
    陶器人形 (2006)    
  編劇 (10 films)
    茄哩啡 (1978)    
    夜車 (1980)    
    滾滾紅塵 (1990)    
    棋王 (1991)    
    天國逆子 (1994)    
    太陽有耳 (1995)    
    我愛廚房 (1997)    
    抹茶之戀味 (2005)    
    浮城 (2012)    
    美好2015 (2015)