Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡文森
Woo Man-Sam
 
Filmography (1937-1962)
 
  美術 (1 film)
    多情天使 (1937)    
  配樂 (36 films)
    難測婦人心 (1947)    
    郎是春日風 (1949)    
    野花香 (1950)    
    血淚洗殘脂 (1950)    
    血染杜鵑紅 (1951)    
    別離人對奈何天 (1951)    
    春殘燕未歸 (1951)    
    如意吉祥 (1952)    
    啼笑因緣 (1952)    
    龍舟祥 (1952)    
    良宵花弄月 (1952)    
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    契爺艷史 (1952)    
    恩情深似海 (1952)    
    苦命妻逢苦命郎 (1954)    
    歌唱郎歸晚 (1955)    
    唔做媒人三代好 (1955)    
    呂布搶貂蟬 (1956)    
    妙善公主 (1957)    
    劉備過江招親(關公守華容) (1957)    
    信陵君竊符救趙 (1957)    
    真假俏郎君 (1957)    
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957)    
    陳村種三跪水觀音 (1958)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    春風秋雨又三年 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    包公夜審行屍 (1959)    
    兩傻捉鬼記 (1959)    
    兩傻擒兇記 (1959)    
    闔家有喜 (1959)    
    賣花得美 (1960)    
    因禍得福 (1960)    
    鬼媳婦 (1960)    
    紐約唐人街碎屍案 (1961)    
    門當戶對 (1962)    
  編劇 (15 films)
    真假玉面霸王 (1951)    
    五諫刁妻 (1953)    
    財歸財路 (1953)    
    生娘唔大養娘大 (1953)    
    艷女情顛假玉郎 (1953)    
    菱花夢 (1955)    
    著錯舅爺鞋 (1956)    
    黃飛鴻醒狷會麒麟 (1956)    
    妙善公主 (1957)    
    黃飛虎反五關 (1957)    
    八美戲狀元 (1957)    
    蘇小妹三難新郎 (1958)    
    喜臨門 (1958)    
    黃飛虎反五關(續集) (1958)    
    李仙傳 (1960)