Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
卡薩伐
Casanova Wong  ♂
Aliases:  王虎,  卡薩•伐,  왕호





 
Filmography (1974-1990)
 
  動作設計 (2 films)
    火爺 (1983)    
    北少林南跆拳 (1984)    
  導演 (1 film)
    魔劍夜刀 (1985)    
  演員 (38 films)
    生死橋 (1974)    
    密命客 (1976)    
    黑龍河 (1976)    
    四大猛龍 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    四人的実力者 (1977)    
    四大門派 (1977) ... 胜虎
    武俠門 (1977)    
    金龍門 (1977)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978) ... 找錢華
    浪子一招 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    梅花螳螂 (1979)    
    金虎門 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    三毛流浪記 (1980) ... 黑鷹
    不夜城 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    七指手 (1981)    
    黑豹飛客 (1981)    
    殺手營 (1981)    
    我叫雙腿 (1982)    
    凶終 (1982)    
    盲龍啞虎 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    生死決 (1983)    
    火爺 (1983)    
    北少林南跆拳 (1984)    
    魔劍夜刀 (1985)    
    偷情 (1985)    
    Golden Destroyers (1985)    
    左手搏擊王 (1990)