Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林子祥
George Lam Chi-Cheung  ♂





 
Filmography (1979-2018)
 
  配樂 (4 films)
    摩登土佬 (1980)    
    一咬OK (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    三人做世界 (1992)    
  演員 (39 films)
    各師各法 (1979)    
    瘋劫 (1979)    
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    摩登土佬 (1980) ... 貝小芬
    阿福與土佬 (1980) ... 包理發
    再生人 (1981) ... 林惠民
    鬼馬智多星 (1981)    
    難兄難弟 (1982)    
    投奔怒海 (1982) ... 芥川汐見
    最佳拍檔 (1982) ... 林醫官(救護人員)
    我愛夜來香 (1983)    
    英倫琵琶 (1984) ... 葉探長
    貓頭鷹與小飛象 (1984) ... 黃人富
    夏日福星 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    最愛 (1986)    
    戀愛季節 (1986)    
    通天大盜 (1987) ... 林衝
    今夜星光燦爛 (1988)    
    三人世界 (1988) ... Alex
    最佳男朋友 (1989) ... Peter 賴
    亂世兒女 (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    富貴吉祥 (1991) ... 古樹林
    豪門夜宴 (1991) ... 阿里巴巴
    三人做世界 (1992)    
    皆大歡喜 (1993) ... 嚙踝蕭|嚙踝蕭
    基佬40 (1997) ... 羅家聲
    抱擁朝陽 (1997) ... 童柏廉
    愛在陽光下 (2003)    
    六壯士 (2004)    
    戀愛初歌 (2006)    
    野·良犬 (2007) ... 鈕喬澤
    女人.本色 (2007) ... 杜林
    遊龍戲鳳 (2009) ... 山崎先生
    出軌的女人 (2011) ... 万生
    歐洲攻略 (2018)    
 
 
Biography
 
  Wife: Salley Yeh Son: Alex Lam