Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭麒膺
Cheng Kei-Ying  ♂
Aliases:  鄭奇,  鄭麒鷹





 
Filmography (1974-1999)
 
  動作設計 (13 films)
    絕招 (1974)    
    夜貓子 (1974)    
    跳灰 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    四二六 (1977)    
    一零八 (1978)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    交貨 (1978)    
    獅子頭玻璃肚 (1978)    
    手扣 (1979)    
    六三三 (1979)    
    穴門鷹爪 (1981)    
  監製 (2 films)
    穴門鷹爪 (1981)    
    單挑 (1981)    
  導演 (10 films)
    穴門鷹爪 (1981)    
    Death Code Ninja (1987)    
    Ninja, Demon's Massacre (1987)    
    Ninja in Action (1988)    
    Ninja, Warriors from Beyond (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    轟天大對決 (1989)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    中港強暴狂奔 (1995)    
  演員 (46 films)
    迷幻嬌娃 (1974)    
    夜貓子 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    絕招 (1974)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    四二六 (1977)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    四二八 (1978)    
    交貨 (1978)    
    獅子頭玻璃肚 (1978)    
    一零八 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    四大跛拳 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    大命撈家 (1979)    
    手扣 (1979)    
    六三三 (1979) ... 林祺
    神威三猛龍 (1980)    
    請帖 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    烏龍天師招積鬼 (1981) ... 雷老大
    穴門鷹爪 (1981)    
    邊緣人 (1981) ... 戇居華
    虎鷹 (1983)    
    毒蠱 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    布衣神相 (1984) ... 崑崙派掌門
    霹靂智多星 (1984)    
    通天拍檔 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    拳擊小子 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    皇家大賊 (1985)    
    冷血屠夫 (1985)    
    英雄正傳 (1986)    
    連環炮 (1986)    
    Thundering Ninja (1987)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    Ninja, Warriors from Beyond (1988)    
    奪寶龍虎鬥 (1989) ... 胡蘇鵬
    父報子仇 (1999)    
  策劃 (1 film)
    媽!不要死在我背上! (1981)    
  編劇 (3 films)
    六三三 (1979)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)