Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
秦煌
Chun Wong  ♂
Aliases:  梁日成





 
Filmography (1979-2017)
 
  導演 (1 film)
    出土奇兵 (1990)    
  演員 (63 films)
    軍閥趣史 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    飛屍 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    再生人 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    鬼域 (1981) ... 阿成
    三十年細說從頭 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    阿姐有料 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    伊人再見 (1984)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    龍鳳智多星 (1985) ... 整容醫生
    歌舞昇平 (1985)    
    青春差 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    青春節拍 (1985)    
    壞女孩 (1986)    
    逃出珊瑚海 (1986) ... 秦先生
    豬仔出更 (1986)    
    再見媽咪 (1986)    
    冒牌大賊 (1986)    
    心跳一百 (1987)    
    娶錯老婆投錯胎 (1987)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    一屋兩妻 (1987) ... 盧
    法律無情 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    笑星撞地球 (1990)    
    出土奇兵 (1990)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    竹夫人 (1991)    
    群星會 (1992) ... 小官員
    審死官 (1992) ... 山西布政司母親
    笑俠楚留香 (1993)    
    性事奇趣錄之閹夫 (1994)    
    功夫特警 (1995)    
    鍾無艷 (2001) ... 秦王
    廢柴同盟 (2001) ... KK
    大隻佬 (2003)    
    龍鳳鬥 (2004) ... 私家偵探
    天生一對 (2006) ... 梁父
    黑拳 (2006) ... 殮工阿志
    功夫廚神 (2009) ... 于本昌
    七十二家房客 (2010) ... 哈公店售貨員
    我愛香港 (2011)    
    飛虎出征 (2013) ... 家豪父親舊同僚
    盲探 (2013) ... 胖漢
    五個小孩的校長 (2015)    
    十月初五的月光 (2015)    
    追龍 (2017) ... 牛叔
  編劇 (1 film)
    出土奇兵 (1990)