Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文章
Wen Zhang  ♂





 
Filmography (2009-2016)
 
  導演 (1 film)
    陸垚知馬俐 (2016)    
  演員 (23 films)
    走著瞧 (2009) ... 馬杰
    海洋天堂 (2010) ... 王大福
    抓猴 (2010)    
    建黨偉業 (2011)    
    白蛇傳說 (2011) ... 能忍
    万有引力 (2011) ... 高遠
    失戀33天 (2011) ... 王一陽(王小賤)
    神奇俠侶 (2011) ... 甄黃/皇帝
    真心話大冒險 (2012) ... 王奔
    親家過年 (2012) ... 張雪倫
    血滴子 (2012) ... 乾隆帝
    三個已婚媽媽 (2012) ... 幻想男友甲
    在路上 (2012)    
    不二神探 (2013) ... 王不二
    越位者 (2013)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013) ... 玄奘/唐三藏
    微愛之漸入佳境 (2014)    
    一步之遙 (2014)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
    過年好 (2016)    
    陸垚知馬俐 (2016)    
    封神傳奇 (2016)    
    美人魚 (2016)    
  出品人 (1 film)
    陸垚知馬俐 (2016)    
  編劇 (1 film)
    陸垚知馬俐 (2016)